AUTO -JA TAKSIVARUSTELUT

Auto -ja taksivarustelut

Olemme useiden merkkien valtuuttama virallinen auto -ja taksivarusteluliike. Asennamme autoihin parkkitutkia, taksimittareita, alkolukkoja, piirtureita kameratekniikkaa sekä paljon muuta.

Dräger alkolukko

Dräger on maailman johtava alkolukko. Laite tallentaa tiedot myöhempää tarkastelua varten ja tarjoaa mahdollisuuden jaksottaisiin uusintatesteihin. Alkolukko on hyvä tuki pyrittäessä muutokseen juomiskäyttäytymisessä.
Lisätietoja

Cobra peruutustutka

Cobra ParkMasterilla isokin auto menee parkkiin nätisti. Tutka havaitsee jo kahden metrin päästä pienetkin esteet niin valosalla kuin pilkkopimeässä, myös sivuilla olevat. ParkMaster menee päälle automaattisesti, kun peruutat.
Lisätietoja

GoldCruise vakionopeussäädin

LiteOn käy kaikkiin autoihin ja toimii napin painalluksella. Ajat rennommin ja turvallisemmin ja olet virkeämpänä perillä. Vakionopeudensäädin pelastaa sinut ylinopeussakoilta sen lisäksi, että säästät polttoainekuluissa.
Lisätietoja

Defa varashälyttimet

Yli 90 % varkaista luopuu murtoaikeista, jos autossa on hälytin. Autoosi voidaan murtautua jopa aurinkolasien takia. Myymme, asennamme ja korjaamme Defa- ja Cobra-hälyttimiä.
Lisätietoja

Semel taksimittarit

Semel -taksamittari on suomalaista tekoa. Se on nopea ja helppokäyttöinen. Semel taksimittari koostuu käyttölaitteesta ja keskusyksiköstä. Semeliä saa mustana tai alumiininvärisenä.
Lisätietoja 

Mitax taksimittarit

Mitax taksimittaria on helppo käyttää. Kaikki toiminnot ovat samassa yksikössä, ja eri taksoille on omat näppäimet. Yö- ja sunnuntailisälle vaihdon voit tehdä itse tai automaattisesti. 
Lisätietoja

VDO piirturi

Digitaaliset sekä analogiset ajopiirturit, tarvikkeet, ohjelmistot,  sekä korjaamo varusteet. Vuosikymmenten kokemus takaa huippulaadukkaat tuotteet.
Lisätietoja

Stoneridge piirturi

Digipiirturin ominaisuudet helpottavat kuljettajan ja ajojärjestelijän viikoittaista työskentelyä.Stoneridge valmistaa itse omat digitaaliset ajopiirturinsa.
Lisätietoja

Tamlans

Edustamme, huollamme ja korjaamme Tamlansin valmistamia ajoneuvoja. Tamlans on kotimainen yritys, joka osaa huomioida pohjoisen vaativat olosuhteet.
Lisätietoja

Kameratekniikka

Jälleenmyymme ja asennamme Suomen Kameratekniikka Delivet Oy:n kameroita. Laaja valikoima auton peruutuskameroita, valvontakameroita ja -järjestelmiä sekä kypäräkameroita.
Lisätietoja